• Elli

Vieraat tekevät juhlan

Mutta mitä jos vieraat haluavatkin päättää juhlan tyylistä, ruoasta, leikeistä ja musiikista? Usein ollaan sitä mieltä, että omissa juhlissa saa tehdä juuri niinkuin lystää. Toisaalta olisi mukavaa,että vieraat viihtyvät. Aina näiden asioiden yhdistäminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin ensikuulemalla luulisi. Tässä postauksessa on meidän häistä asioita, joihin meidän lähipiiri sekä vieraat ovat vaikuttaneet ja mihin taas eivät:


Vieraslista:

Vieraslistalla meidän häissä ei näy lapsia. Tähän ovat jotkut yrittäneet vaikuttaa (joskin rivien välistä ja toisaalta ihan ymmärrettävistä syistä), mutta tästä emme toistaiseksi ole joustaneet. Parin aikuisen vieraan kutsumiseen on taas vaikuttanut lähipiirin mielipiteet.


Ruoka:

Yleisesti ehkä eniten keskustelua herättänyt, mutta jonka olemme päättääneet kokonaan itse ja tässä myös pysymme.


Musiikki:

Valssia ja muita tansseja tulee ja nimenomaan lähipiirin toiveesta. Emme mekään tanssia vihaa, joten oli helppo suostua muutamaan ylimääräiseen tanssikappaleeseen.


Kakku:

Meidän häät, meidän kakku. Tästä on kyllä jo etukäteen saanut vähän kuulla, vaikka meidän kakun maku on vain muutamilla tiedossa. Osa meidän vieraista ovat pelänneet, että meidän häissä syödään jotain eriskummallista kakkua. Maku asia tämäkin.


Morsiamen puku:

Sopiiko minulle nyt A-linjainen vai tanssiaispuku, kuuluisiko siinä olla koristeita vai mennäänkö simppelillä, onko se nyt tylsä vai elegantti ja voiko nyt enää tämän ikäisenä käyttää huntua. Minulla on muutama henkilö lähipiirissäni kenen asiantuntemukseen sekä makuun olen tässä asiassa luottanut. Paljon on mielipiteitä ja vain muutamaa kuuntelen.


Aikataulu ja sijainti:

Meidän häät ja me päätämme. Tässä asiassa ollaan menty ihan sen kanssa, miten me toivomme. Me toivomme että potretit otetaan vasta vihkimisen jälkeen ja näin me myös teemme. Sijainti määräytyi pitkälti sopivan hintaisen, näköisen ja kokoisen tilan perusteella. Lisäksi sijainti mahdollistaa sen, että suurimmalle osalle vieraista matka on suunnilleen samanpituinen.0 kommenttia

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com