• Elli

Näin otat rennosti häämessuilla

Kaupallinen yhteistyö Love Me do. Postaus on osa 14.9 järjestettyä hääblogipäivän koulutusta.


Vinkit siihen, miten lähteä häämessuilta entistä onnellisempana. Viime vuonna olin itse ensimmäistä kertaa häämessuilla ja voin kertoan, että kokemus oli aivan mahtava! Lähdimme toisen kaasoni kanssa hieman extempore häämessuilemaan ilman minkäänlaista ennakkotutustumista messutarjontaan. Messut olivat mahtavat, antoisat, hauskat ja vähän kuohuviinin makuiset. Häihimme oli silloin vielä melkein kaksi vuotta aikaa, joten minkäänlaista painetta metsästää tarjouksia ei ollut. Fiilisteltiin vaan paljon tulevia häitä ja nautittiin ihanasta päivästä häähumun keskellä. Nyt ette siis löydäkkään ohjeita siihen, miten saada messuista kaikki mahdollinen irti, vaan siihen miten nauttia niistä täysin sydämin.


1. Syö kakkuja ja napostele suklaita.

Messuilla on jälleen valtava määrä aivan mahtavia näytteilleasettajia kakkujen, pitopalveluiden ja muiden tarjoiltavien osalta. Kakkujen maistelusta ei voi tulla kuin hyvä mieli, joten rohkeasti hakemaan palasta. Kuka tietää. jos vaikka löydät sattumalta teille hääkakun?


2. Kokeile sormuksia, ihan kaikenlaisia

Suuret, pienet ja pääsi kokoiset kivet vaan kokeiluun! Itse kokeilin lukemattomia erilaisia malleja, värejä ja tyylejä. Oli hauskaa ja rentouttavaa leikitellä erilaisilla sormuksilla sekä myös haaveilla oman budjetin ulkopuolella olevista malleista. Näytteilleasettajia on taas vaikka ja kuinka!


3. Mene häämuotinäytöksiin ja nauti samalla kuohuvaa

Taidettiin kaason kanssa nauttia tästä eniten. Kävimme kahdessa häämuotinäytäksessä tammikuun messuilla. Oli niin upea fiilis istua näytöksessä, nauttia lasillisesta ja fiilistellä (ja myös krhm arvostella..) häämekkoja. Fiilis näissä näytöksissä on ihan omaa luokkaansa ja suosittelen niissä käymistä aivan kaikille. Lauantaina häämuotinäytöksiä päästään seuraamaan seuraavanlaisesti:

  • 11:00 Kansainvälinen häämuotinäytös 11:45 Kotimainen häämuotinäytös sekä Anne-Mari Pahkala & Eero Hintsanen: uuden malliston lanseeraus 13:00 Kansainvälinen häämuotinäytös 15:30 Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 -kilpailun finaalinäytös

4. Kiertele ihan rauhassa ja vaikka kolmeen kertaan.

Ei oo mikkään kiirus, niinku mummuni sanoo. Kiertele rauhassa, palaa takaisin. jos tuntuu siltä ja fiilistele. Häiden suunnittelu kestää mitä todennäköisimmin kauemmin kuin hääpäivä, joten ota oma aikasi. Kyllä ne muut kiireisemmät sinut sitten kiertää, jos on pakko päästä nopeaa. Häämessuilla on myös mahtavia workshopeja, joten jos ne kiinnostelee, niin mene ihmeessä! Tarjouksia saa netistäkin. Seuraava vinkki on myös pro tip kaikille tarjoushaukoille.


5. Ota lehtiä ja esitteitä kotiin, jotta hyvä fiilis voi jatkua

Messuilla on aivan tuhottomasti mahtavia tarjouksia, mutta eihän niihin nyt siellä kerkeä perehtymään. Jos fiilistelyn lomassa joku asia onkin just teitä, niin pyydä tarjous ja esite palveluntarjoajalta ja palaa niihin kotona. Messujen jälkeen ihan parasta on käydä sitä vielä läpi ja muistella, että kuinka kivaa oli. Tätä ollaan ainakin toisen kaasoni kanssa tehty.


Tässä on siis tuleville messuille rento-opas, jolla takuuvarmasti niistä jää hauska muisto. Eli fiilsitelkää, syökää kakkuja, juokaa kuohuvaa, katselkaa häämuotinäytöksiä ja viettäkää aikaa keskenänne. Ihania häämessuja kaikille! Nähdään siellä!


https://www.lovemedo.fi/l/haamessuille/


0 kommenttia

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com