• Elli

Kaunein asuste on hymy

Kehopositiivuus on vallannut hääskenen ihan kunnolla! Yhä useammissa paikoissa painotetaan, että puku muuttu, ei morsian. Tämä on ihan huippu uutinen! Liian monissa paikoissa on suomalaisetkin morsiammet joutuneet pala kurkussa kuuntelemaan, kuinka heille ei löydy pukua tai että pitäisi laihduttaa. Morsiammen kauneimmaksi tekee kuitenkin hymy ja onnellisuus, ei vaa'an numero. Onneksi on ihania hääpukuliikkeitä, jotka toistuvasti saavat suitsutusta loistavasta palvelusta ja ilmapiiristä (mm ihanat @wedding_garage & @niinatarbridalshop). Hyvän itsetunnon puolesta on myös puhunut Vuoden hääbloggaaja 2019 @monrevedamour.


Itse olen pullukka tai pyöreä, miten sen nyt ottaa. On ollut aika ajoin hankalaa hyväksyä asia. On myös ollut hyviä ja voimaannuttavia kausia. Kun on tuntenut olevansa kaunis, pehmeä, naisellinen ja just hyvä. Että kunhan on terve. Että kauneimmat naiset ovat onnellisia. Nykyään olo on pääosin jälkimmäinen. Lenkkeilen, nauran paljon, syön hyvää ruokaa, juon viiniä, tapaan ystäviä ja rakastan lujasti. Tuntuu siltä että koolla ei ehkä ole niin paljon väliä. Onhan tuo Sulhanenkin tuossa ollut jo useamman vuoden vaikka olen tämän kokoisena pysynyt.

Ei ole yhden yön taikatemppu oppia rakastamaan itseään juuri sellaisena kuin on. Joka päivä yritän silti pitää itsestäni hieman enemmän. Se on vaan aika hankalaa, kun monet häälehdet, -blogit ja -artikkelit peräänkuuluttavat morsiandieettejä. Pitäisi samaan aikaan rakastaa itseään ja silti vimmatusti olla dieetillä, että näyttäisi kauniilta ja saisi korsetin kireäksi hääpäiväksi. En lähde siis dieetille. Ties vaikka sen jälkeen ei olisi enää häitä mitä tanssia, kun dieettihirviö nostaisi päätään ja Sulhanen pelästyisi pahanpäiväisesti.0 kommenttia

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com