• Elli

Kakkutasting arvonta instagramissa!

@hastaghaat instan puolella on käynnissä kakkutasting-arvonta! Tårta på Tårtan kakkutasting järjestetään tänä vuonna La 13.4 klo 15.00-16.30 ihanassa Leipomokahvila N’avetassa Sipoon Västerskogissa ja mä saan arpoa sinne 2hlö tasting-kokemuksen teille! @kakkukonditoriatartapatarta luo super tyylikkäitä, kauniita ja trendikkäitä kakkuja, joista makeimmat (pun intended) esimerkit on porkkana-kookoskakku, pistaasi-valkosuklaa kakku ja Mangopassion-granaattiomena kakku. Näillä voi päästä kakkutastingissäkin herkuttelemaan!

Maistelumenu: Porkkana-kookoskakku Tryffelikakku (vegaaninen ja luontaisesti gluteeniton) Mansikka-raparperijuustokakku Maustaherukka-valkosuklaajuustokakku Nutellajuustokakku (gluteeniton) Vaaleat täytekakut: Mustikka-vanilja (gluteeniton) Mangopassion-granaattiomena Vadelma-valkosuklaa Suklaiset täytekakut: Suklaarouhe-appelsiini Pistaasi-valkosuklaa Kermatoffee-banaani

5 vapaavalintaista kakkupalaa+kahvi tai tee 13,50€/hlö

Mikäli arpaonni ei suosi, ilmoittautumiset: myynti@tartapatarta.fi tai 050 5446118/Sanna HUOM: Paikkoja rajoitetusti, varaathan omasi ajoissa.

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com