• Elli

Top 10 intiimit juhlatilat pääkaupunkiseudulla.

Kaupallinen yhteistyö *Venuu.fi. Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

Linkit merkitty *-merkillä


Voi ihanat pienet juhlat! Pienet häät ovat olleet viime vuoden ykkösjuttu. Vuonna 2021 tullaan myös varmasti näkemään hyvinkin paljon pieniä hääjuhlia, sillä niiden peruuntumisen riski on paljon pienempi (lähes kaikki muu on siis pienempää, paitsi rakkaus). Pienissä juhlissa on omaa viehästystään todella paljon.


Olen aiemminkin listannut juhlapaikkoja, joista yksi on myös meidän juhlatila. Täältä pääset lukemaan postauksen TOP 10 tyylikkäimmät juhlatilat ja meidän suosikit. Nyt kuitenkin haluan vinkata omat lempparit pienistä juhlatiloista, jotta jokainen saisi mieluisensa hääjuhlan. Ja eikös se niin mene, että kun väki vähenee niin pidot paranee?


Venuulta löydät kätevästi myös saunatiloja illanviettoihin, polttaritiloja ja paljon muuta. Laitappa esimerkiksi seuraava listaus kaasolle, jos haluat vinkata paikkaa polttareille

Polttaritiloja*

Juhlatilat Helsinki*

Catering*

Edulliset juhlatilat*Ravintola Nokka Yläparvi

/ 17 hlö


Ravintola Nokkaa voin suositella niin koko sydämestäni kuin vain koskaan pystyn (olen itsekin työskennellyt Nokassa nuorempana). Täällä on aivan upeat ihmiset töissä, mahtava miljöö ja tunnelma sekä tietenkin herkullista ja laadukasta ruokaa. Ravintola Nokassa nautit ruokaa, jolla on tarina. Nokassa ruokalistamme tattienkin poimija tunnetaan. Nokka sopii myös isompiin juhliin, sillä taka- ja etusali ovat myös erittäin kauniita ja tunnelmallisia.

Chapter Helsinki

/ 24 hlö


Chapterissa lähes 250 vuotta vanha rakennus aivan senaatintoria vastapäätä, on upea juhlapaikka. Täällä juhlit tyylikkäässä ympäristössä hyvän ruoan äärellä.


"Käytämme enimmäkseen suomalaisia ​​kausituotetta, joita yhdistämällä suosikkeihin eri puolilta maailmaa, löydämme täydellisen tasapainon parhaiden makujen ja hiilijalanjäljen minimoimisen välillä."

Lapland Hotels Bulevardi / Lounge

/ 20 hlö


Lounge, jossa riittää tunnelmaa. Täällä järjestät intiimit ja persoonalliset häät, joissa varmasti riittää aikaa jutella vieraiden kanssa. Lounge-häissä miljöö on kaikki kaikessa ja tilassa keskellä oleva takka luo tunnelmaa varmasti. Mikäli haluatte useamman tilan ja esimerkiksi erillisen cocktail-tilaisuuden, yhdistäkää hääjuhlaanne kaksi eri tilaa ja viettäkää cocktail-tilaisuus Lapland Hotels Bulevardin kattoterassilla.

Juhlahuone 146

/ 40 hlö


Helsingissä sijaitseva juhlahuone takaa lämpimän ja intiimin tunnelman hääjuhlaan. Tilaan voi tuoda omat juomat sekä ruoat, joten persoonallisen ja omannäköisen tilaisuuden järjestäminen on helppoa.

Purpur Takasali

/ 40 hlö


Georgialainen ravintola, jonka sisustus tuo jo tunnelmaa juhlaan. Ravintolan takasali on verhoille eristettävissä, joten häät voi pitää mahtavasti oman porukan kesken. Purpurin menu tarjoaa herkkuja niille, joille perinteinen suomalainen pitoruoka ei maistu.

Puotilan Kartano Lasiveranta

/ 30 hlö


Romanttinen ja niin ihanan valoisa! Kauniissa ja vaaleassa tilassa saa kesähäihin kauniin loppusilauksen maisemista, josta avautuu kartanon pihaa. Lasiverannalle mahtuu 30 henkilöä intiimeihin häihin.

Ranta-Aitta / Vaunusali

/ 40 hlö


Voi Porvoo! Kesäkaupunkina kaunis ja hääkaupunkina vieläkin kauniimpi. Ranta-Aitassa juhlitaan tunnelmallisesti aivan rannan tuntumassa.


"Modernit ruokaideat yhdistettynä historialliseen miljööseen luovat takuulla unohtumattoman tunnelman."

Lapland Hotels Bulevardi LUMO kattoterassi

/ 40 hlö


Lapland Hotels Bulevardin kattoterassilla uniikit cocktail-häät saavat arvoisensa puitteet. Kattoterassilla pääset kesäaikaan juhlimaan myös esimerkiksi vähän isompia polttareita. Upea paikka, joka varmasti tekee vaikutuksen hääpariin sekä vieraisiin.

Sofia Helsinki / Juhlakellari

/ 30 hlö


1700 -luvun holvikellari sopii pieniin häihin kuin nenä päähän. Täällä voitte olla aivan rauhassa koko illan ja nauttia hyvästä seurasta, puheista ja kaikesta siitä mistä pidätte. Pienissä häissä tunnelma nousee kattoon aivan varmasti.

Crazy Wine

/ 50 hlö


Ihan siinä ylärajoilla henkilömäärissä, mutta menee silti. Crazy Wine on kuvankauniilla paikalla kanavanrannassa ja sopii erilaisiin häihin uskomattoman hyvin.

"Tilaisuuksiin voi räätälöidä vieraille oman cocktail- sekä viinimenun. Crazy wine tarjoaa myös pieneen suolaiseen nälkään maistuvia tapaslautasia, joista löytyy myös vegaaninen versio. Meillä voit halutessasi soittaa omaa musiikkia tai tilata kauttamme DJ:n koko illaksi."

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com