• Elli

Trendikkäästi blogiporukalla - sis. alekoodin

*Hääblogipäivän mahdollistivat seuraavat kaupalliset yhteistyökumppanit: Hotel Sveitsi, Valofilms, Kontion Mehu, Luonkos, EATfinland, Havu ja Helmi, Linnan Marenki, Festa Zannoni, Evelynn Beauty, Häät-lehti, Mennään Naimisiin, Lyyli Wedding ja Jotain Uutta -podcast, Love Me Do, Calligraphen, Foodin, SeikkailuSveitsi, Superpark Sveitsi ja WayOut Sveitsi.*


*Kaikki postauksen kuvat ovat Valofilmsin käsialaa.*


Hääbloggareille ei kannata järjestää mitään päiviä, sillä päivä on todella yksitoikkoinen ja täynnä vaan häähömppää ja skumppaa. Jos tosin pitää häähömpästä, on hääblogipäivän järjestäminen todella antoisaa hommaa. Viimeksi hääblogipäivää vietettiin keväällä, jolloin tapahtumaa emännöi herttainen Sarah ja sitä aiemmin Iira järjesti ihan ensimmäisen hääblogipäivän vuotta aiemmin. Järjestin siis kolmannen hääblogipäivän lokakuussa Hotel Sveitsissä blogikollegoilleni Sarahille, Jasmiinalle, K:lle, Sinille, Kiiralle, Minnalle, Jannicalle ja Tuulille.


Hääblogipäivä täyttyi kaikesta häihin liittyvästä. Matkalaulu -blogin K:ta lainatakseni ''Keskustelu häistä paljon tietävien kanssa voi parhaimmillaan olla hyvinkin innostava, ratkaista kerralla monta mietityttävää asiaa''. Olin saanut päivää toteuttamaan ihania tyyppejä, joista Havu ja Helmi olivat vetämässä meille workshopia ja säkenöivät Lyyli Bridalin tytöt kertomassa meille hieman toiminnastaan sekä Jotain Uutta -podcastista.


Päivän aikana oli näkyvissä seuraavat trendit:

lähituotetut tuotteet, alkoholiton alkujuoma, rentouttavaa polttaritekemistä, ruusunmakuisia herkkuja, persoonallisuus sekä aivan upea uusi juttu: Lyyli Bridal.


Havu ja Helmi workshop

Trendikkäästi lähituotettua ja alkoholitonta


Tervetulotilaisuus aloitettiin tietysti kuohuvalla, mutta tällä kertaa alkoholittomalla Lehtikuohulla. Lehtikuohu on yksi rakastamistani tuplatrendeistä, sillä siinä yhdistyy kotimaisuus sekä alkoholittomuus. Lehtikuohu sopii erinomaisesti häihin alkujuomaksi, mutta jos muut pohjolan maut herättää enemmän fiiliksiä kuin herukanlehti, tarjoaa Kontion Mehu myös paljon muita vaihtoehtoja.


Tervetulotilaisuus Hotel Sveitsin sviitissä ja tervetulomaljana Lehtikuohu
Mitäs bloggareita se tässäkään olis jos ei edes yhtä boomerangia instaan oteta?
It's A Match -blogin Kiira sekä oikealla päivän emäntä, eli minä

Kaksitoistatuhatta puupalikkaa, lounas sekä hotellikierros


Hotel Sveitsi tarjosi meille tervetulostilaisuuden jälkeen lounaan sekä hotellikierroksen. Hotellin puolelta suositeltiin hääyöksi heidän ihanaa Junior Sviittiään, ja pakko kyllä kompata, se oli kaunis ja ylellinen, muttei kuitenkaan liian iso. Nippelitietona kerrottakoon, että hotellin juhlasalien katossa on yhteensä yli 12 000 puupalikkaa, jotka ovat alkuperäisiä. Trendibongailin myös hotellin juhlasalista tyylikkäitä värejä, luonnon läheisyyttä, sekä wow-efektinä puupalikat katossa.Zen do -trendi, morsianjäsenyys, Jotain Uutta -podcast ja syleittäin herkkuja ja kuohuviiniä


Lounaan jälkeen siirryimme Hotel Sveitsin yhteen pienempään kabinettiin, jonka kokousemäntämme Johanna oli loihtinut aivan upean näköiseksi! Erilaisilla herkuilla meitä hemmotteli Linnan Marenki, jonka ruusumarengit saivat erittäin innostuneen vastaanoton. Yksittäispakatut sydämenmalliset ruusumarengit olivat niin kauniita, että ne sopivat mahtavasti häihin vieraslahjoiksi. Ruusumarengit ovat myös monelta osin todella trendikkäitä, sillä käsityö ja ruusu makuna ovat nyt tosi pop. Linnan Marenki tarjosi meille myös kakun sekä macaron -leivoksia. Kakun oli myös loihtinut Festa Zannoni, joten meitä kyllä hemmoteltiin erittäin paljon! Jos kakut, macaronsit, Hotel Sveitsin tarjoamat snäcksit ja marenki vielä tuoneet riittävästi herkuttelua, niin viimeistään ihanat Foodinin suklaat sen tekivät.


Olen nyt useamman kerran päässyt maistamaan Linnan Marengin marenkeja, Festa Zannonin kakkuja sekä Foodinin tuotteita ja kaikkia niistä voin suositella lämpimästi


Upea ja kaunis blogikollega Minna
Etualalla oleva kakku on Festa Zannonin ja takana oleva toinen kaunokainen on Linnan Marenki:n käsialaa.

Keväällä hääblogipäivässä meillä oli aktiviteettina Script Creativen Ainin vetämä kalligrafiaworkshop ja se oli mielestäni niin ihastuttavan rentouttavaa, että halusin jotain samantapaista tähänkin päivään. Workshopit ovat ihania siitä, että ne katkaisevat päivän mukavasti ja on lähestulkoon ainoa keino saada meidät hiljaisiksi edes hetkeksi.


Onneksi Havun ja Helmen valovoimaiset perustajat Milla ja Sini innostuivat ajatuksesta ja lähtivät toteuttamaan meille minikimppu vesiväriworkshopia. Vaikkakin vaikeaa, niin vesivärimaalaus oli ehdottoman rentouttavaa ja voin lämpimästi suositella sitä esimerkiksi polttariaktiviteetiksi. Zen do:t, eli rentouttavat polttarit ovat tosi kovassa nosteessa, joten vinkvink, tällainen sopii siihen mainiosti.Workshopin jälkeen meitä hemmotteli ihanilla jutuilla, nauruilla sekä gift bageilla Lyyli Bridalin tytöt Nelli ja Laura. Olen itsekin Lyyli-morsian, joten tottakai suosittelen jäsenyyttä! Laura ja Nelli juttelivat meidän kanssamme vielä pitkään ja oli ihana vaihtaa ajatuksia ajan kanssa. Lyyli on siis aivan uudenlainen morsianjäsenyys, jossa jäsenenä pääsee erilaisiin jäsentapahtumiin ja saa valtavasti vertaistukea myös muista Lyyli-morsiamista.


Olin vielä koonnut mukana olleille bloggareille mukaan pienet lahjakassit, joiden sisällöstä vastasi kaikki ihanat yhteistyökumppanit. Saatiin aivan huippu paketti kasaan, joka oli täynnä herkkuja ja muuta mahtavaa.


Lahjakassista löytyi:

  • EATFinlandin kirjoja, joka on aivan mahtava huomenlahja tai häälahja idea. Tämä sopii myös kiitoslahjaksi kaasoille ja bestmaneille

  • Luonkos öljypuhdistuskakku, ihan mahtava kotimainen ja ekologinen tuote! Sopii monille ihotyypeille ja ollut itselläkin jo kovassa käytössä.

  • Kontion mehun Lehtikuohupullo myös kotiin viemisiksi

  • Linnan Marenki -ruusumarenkia. Herkkubuffassa nämä ovat niin kauniita katseenvangitsijoita.

  • Evelynn Beautyn alekoodi bloggareille sekä lukijoille

  • Uusin Häät -lehti

  • Pieni lahjapaketti Mennään Naimisiin häälehdeltä

  • Liput Love Me Do Winter Fairille

  • Calligraphenilta somisteita

  • Foodinin raakasuklaita, jotka ovat todella todella herkullisia! Täällä oli myös ihana jouluinen maku piparkakku.Pikku yllärinä askartelin vielä kangaskassit tytöille (toivottavasti pääsevät käyttöön).


Ihanat Laura ja Nelli LYYLI Bridalista!

Evelynn Beauty halusi vielä muistaa kaikkia meidän lukijoita ja antaa hampaiden valkaisusta -20% koodilla HÄÄBLOGIPÄIVÄ2019 04/2020 asti.


Käy myös Hastaghaat-instassa osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa tuotepaketin. Palkintokassista löytyviä tuotteita oli myös meidän giftbagissa, mutta pidetään tarkka sisältö yllätyksenä! Huomioithan että palkinto tulee noutaa Helsingistä.


Laita @hastaghaat myös seurantaan!


Kaikkien aivan mahtavien yhteistyökumppaniemme instat löydät tästä: @hotelsveitsi @seikkailusveitsi @sprprk @wayoutsveitsi @valofilms_weddings @valofilms @evelynn_beauty @haatfi @linnanmarenki @mennaannaimisiin @eatfinland @kontiomehu @lehtikuohu @calligraphen.fi @havujahelmi @lyyliwedding @jotainuuttapodcast @lovemedofi @festazannoni @luonkos @foodin

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com