• Elli

Curly Girl metodi ja häät

Kun suunnittelee häitään, on monilla morsiamilla hiukset ja hääkampaus mielessä. Curly Girl -metodi on pyyhkäissyt Suomen yli urakalla ja monet ovatkin löytäneet niin sanotut salakiharansa. Jos olet yksi onnekkaista kiharapehkon omistajista, olet ehkä hääkampausinspiraatiota etsiessäsi huomannut, että luonnonkiharalle ei löydy yhtä hyvin ideoita. Kampaajan löytyminen (tai oikeastaan tuotteiden) voi olla haaste. Mistä löytää kampaaja, joka käyttää sopivia tuotteita ja osaa käsitellä kiharaa hiusta?


Metodista ei tarvitse luopua hääpäivänään. Nauti siis upeasta kiharastasi myös hääpäivänäsi. Muutamia asioita kannattaa Curly Girlin kuitenkin ottaa huomioon suunnitellessaan hääkampaustaan.


Muista vuodenaika. Kiharassa hiuksessa ilman kosteus sekä sää näkyy helposti. Erittäin kosteassa hiuksesta tulee helpommin säkkärää. Kosteassa säässä vahvemmat muotoilutuotteet on pop. Kuivemmassa säässä (kuten kesällä ja talvella), kannattaa tehokosteutus aloittaa jo hyvissä ajoin. Curly Girlit tämän varmasti tietävät, mutta kosteassa säässä öljyisempiä hoitoja ja kuivassa säässä kosteuttavampia hoitoja.


Käy ammattilaisella leikkauttamassa tukkasi. Hiusten oikeanlainen leikkaus on erittäin tärkeää. Käy luottokampaajallasi leikkauttamassa hiukset noin kaksi viikkoa ennen hääpäivää. Jos sinulla ei ole luottokampaaja, löytää Curly Girl Suomi - Facebook ryhmästä varmasti hyvän ja suositellun kampaajan. Muista, että kampaajan on osattava leikata juuri sinun hiuksesi.


Anna kihara-ammattilaisen laittaa hiuksesi. Varmasti löytyy luotettavia kampaajia, jotka osaavat käsitellä luonnokiharaa hiusta. Älä siis usko, jos kampaaja väittää, että hius on yksinkertaisesti suoristettava ja sitten kiharrettava uudelleen. Tämä johtaa vain kuivaan hiukseen ja aiheuttaa harmaita suortuvia seuraavalla kerralla kun itse käsittelet tukkaasi.


Valitse kampaus joka syleilee kiharoitasi ja tuo ne upeasti esiin. Kiharatukkaisille hyviä uutisia! Yksinkertaisetkin kampaukset näyttävät uskomattoman kauniilta. Esimerkiksi klassinen banaaninuttura, sivuletti-kampaus tai yksinkertainen auki ja hiuskoristeella ovat loistavia valintoja. Muita upeita kampauksia kiharoille löytyy täältä.
Lähteet: A Practical Wedding, Brides

Kuvat: Linkit kuvassa, kuvaaja kuvatekstissä.

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com