• Elli

Astiat osana tyylikkäiden häiden ilmettä - 4 tärkeää kysymystä

Trendikästä ja vaivatonta eleganssia. Vaikka rönsyilevä boho on ollut jo pitkään muodissa, on vaivaton eleganssi nostanut uudelleen päätään jo vähän aikaa sitten. Eettisyys ja ekologisuus ovat myös osaltaan vaikuttaneet siihen, että häihin ei haluta enää valtavaa määrää koristeita. Kun pöytää ja juhlatilaa ei enää somisteta isoilla määrillä koristeita, täytyy juhlavuutta ja arvokkuutta tuoda muilla tavoin esiin. Meidän häissämme isossa osassa tulee (toivottavasti) olemaan nimenomaan näyttävä ja elegantti kattaus, jonka vuoksi astioiden vuokraus vaihtoehtona kiinnostaa kovasti.


Kysymyksia tietenkin oli jälleen ja lähestyinkin Juhlastoa, joka vuokraa kauniita ja ajattomia astioita kaikenlaisiin juhliin. Haastattelin tähän tekstiin Juhlaston Emiliaa. Emilia vastasi mielellään kysymyksiini astioiden vuokrauksesta ja miksi ne kannattaa vuokrata juuri ammattilaisilta.1. Mitä täytyy ottaa huomioon, kun suunnittelee kattausta juhliin?

Me Juhlastolla katsomme aina tietysti tarjoilut sekä juomapuolen ensimmäisenä. Juhlan luonteen sekä ruokalajien ja juomien määrän mukaan osaamme tarjota parhaimman paketin. Myös tilanteen luonne määrittää paljon, sillä esimerkiksi juhlavin kattaus syntyy, kun koko kattaus on katelautasesta aveclasiin yhtenäistä sarjaa. Hyvä on myös muistaa kokonaisuus, eli pöytäliinat, kangasservetit, kukat, valaistus ja muu juhlatilan somistus


2. Miksi vuokraus yhdestä paikasta kannattaa?

Kun vuokraa yhdestä paikasta kaiken, pääsee todella helpolla! Me Juhlastolla auttamme ottamaan huomioon kaiken, mitä tarvitsette. Osaamme neuvoa onko jokaiselle tuotteelle ottimet sekä tarjoiluastia ja auttaa myös niiden koon riittävyyden kanssa. Me osaamme auttaa pöydän koristelun suunnittelun suhteen, sillä siinä tulee aina ottaa huomioon pöydän koko ja siten myös astioiden sijoittelu.


Mikäli muuten et tarvitse kotona isoa astiastoa on vuokraaminen helppoa ja edullista. Hääpäivä on osittain myös ”stressaava päivä”, joten kun teet tilauksen ajoissa sinulla on yksi asia vähemmän mietittävänä. On myös mukavaa, kun kattauksesta saa yhdenmukaisen ja näyttävän kokonaisuuden. Teidän ei tarvitse murehtia kuljetuksesta (me toimitamme ja noudamme), me myös pesemme astiat. Teemme lisäksi kattauksia sopimuksen mukaan. Meiltä löytyy paljon muutakin kuin astioita, kuten pöytäliinoja, kangasservettejä, tuolit huppuineen, pöytiä, samppanjacoolereita, telttoja ja äänentoistolaitteita. Olemme siis täyden palvelun astiavuokraamo.


3. Mikä on omasta mielestänne kaunein astiastonne?

Tietysti Juhlaston laaja Curved astiamallisto. Astiat eivät ole perinteisiä kotiastioita vaan juhlavat, näyttävät ja neutraalit, eli sopivat monenlaisiin värimaailmoihin ja teemoihin.


4. Mitkä ovat parhaat vinkkinne näyttävän kattauksen luomiseen ilman turhia koristeita?

Kauniit ja yhtenäiset astiat, lasit, katelautaset, pöytäliinat, kangasservetit ja tuolihuput. Kynttilät tuovat aina kattaukseen juhlan tuntua, myös led-kynttilät. Neutraali värimaailma ja yksinkertaisuus niin lopputuloksesta tulee näyttävä. Juhlan tuntua tuo myös, kun hovimestari hoitaa pöytiin ohjauksen (ei pöydissä numerokorttia) ja tarjoilijat tarjoilevat juotavia (ei pöydissä pulloja).


Juhlaston nettisivuille pääset tästä© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com