• Elli

4 Tapaa rauhoittaa itsensä ennen vihkimistä

Olet sitten stressaaja, jännittäjä, itkijä tai meinaat pyörtyä, on näistä neuvoista sinulle varmasti apua! Vihkiminen jännittää jo itsessään, mutta usein hääpäivään latautuu myös paljon muita tunteita ja viikkojen suunnittelemisen toteutuminen. Ei siis mikään ihme, että päivä on jännittävä. Perinteiset neuvot, kuten hengitä syvään ja nuku kunnolla, pätevät tietysti aina, mutta aina ei ehdi nukkua ja joskus se syvään hengittäminen vaatii vähän enemmän keskittymistä.


Seuraa @hastaghaat instassa! Häätrendejä ja muuta.


Tässä muutamia vinkkejä kuinka rauhoittaa itsensä ennen alttarille kävelyä.


1. Syö kunnolla!

Alhainen verensokeri, tyhjä vatsa ja valmsitautumisen yhteydessä juotu kuohuviini ovat huono yhdistelmä. Kun kropassasi on tarpeeksi energiaa, vähentää se myös tunnetta siitä että pyörtyy pian. Jos pureskeleminen ja lämpimät ruoat tuntuvat siltä, että ne eivät yksinkertaisesti mene alas, juo kunnon smoothie. Sellainen siis jossa on avocadoa, banaania tai turkkilaista jogurttia. Laita kylkeen marjoja, kuituja (kaurahiutaleet tai esim pellavansiemet ovat hyviä) ja vähän hunajaa. Viileää juomaa on helpompi vetää alas, joten pari jääpalaa blenderiin tekee varmasti myös hyvää. Huom. vältä nestettä poistavia ainesosia, kuten ananasta ja selleriä, ettei tule liian kova vessahätä juuri kun kirkon ovet aukeavat.


2. Huomioi hermostuneisuutesi ja käännä se innostukseksi.

Jännitys on normaalia, jos sitä yrittää juosta pakoon, se vain pahenee. Sano siis ääneen että ''minua hermostuttaa ja jännittää''. Pelkästään ääneen sanominen ja syvään hengittäminen auttaa. Ajattele, että jännitys on oikeastaan purkautumatonta innostusta. Hymyile ja vaikka kilju hieman innostuksesta, niin johan helpottaa!


3. Käy aamulla lenkillä tai tee nopea kotitreeni.

Urheilu laukaisee jännitystä erinomaisesti, se myös vapauttaa hyvänolon hormoneja sekä piristää jos edellisenä yönä tuli nukuttua liian vähän. Tee siis edes muutamia haarahyppyjä niin, että alkaa hengästyttää. Se oikeasti helpottaa!


4. Hymyile, halaa, hypi ja tee juuri niitä asioita aamulla kuin haluat.

Tee tätä kaikkea kaasojesi kanssa, kuunnelkaa vanhoja biisejä ja tanssikaa, halaa ja kerro heillekkin mikä suurenmoinen apu he ovat olleet. Jos haluat, voit katsoa vaikka lätkää häiden aamulla, kunhan vain saat tehdä juuri niitä juttuja, mitä haluat.


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

© 2023 by Sarah Lane. Proudly created with Wix.com